Menu

Een prachtige tuin met Hovenier Arnhem

Voor al uw grote en kleine klussen in de tuin is Hovenier Arnhem uw aangewezen partner. 

Ons team bestaat uit allemaal hoveniers die hun eigen specialisme hebben. Zo heeft de ene een specialisme in tuinontwerp en de ander in tuinonderhoud. Hierdoor beschikken we over de nodige kennis en ervaring voor elke soort klus. 

Diensten van Hovenier Arnhem

Als hovenier in Arnhem werken we aan verschillende onderdelen voor uw tuin:

Tuinontwerp

Iedere nieuwe tuin start met het maken van een tuinontwerp. Dit is van belang, omdat het een beter beeld van de te benutten ruimte en de mogelijkheden die dit biedt geeft. Zo ontstaat er een helder beeld, voor er aan de slag wordt gegaan. Dit is fijn voor u en voor ons. U zal bij het gehele proces betrokken worden. Ook biedt Hovenier Arnhem u standaard tuinontwerpen. Ideaal voor mensen die niet zoveel te besteden hebben of gewoon niet zo goed weten wat ze willen. Al bij het eerste gesprek luistert Hovenier Arnhem naar uw ideeën en wensen. Zo wordt de tuin ook echt úw tuin!

Tuinaanleg

Bij de aanleg van uw tuin in Arnhem komen een hoop dingen kijken. Een ervaren en deskundige hovenier als Hovenier Arnhem kan hier dus erg van pas komen. Denk hierbij aan het verwijderen van het huidige straatwerk en de beplanting. Bij het aanleggen van uw tuin kijken we ook naar onder andere de grondwaarden en groei van de huidige beplanting. Zo kunnen we op de juiste manier uw tuin aanleggen. 

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is van belang om het beste uit elke plant of boom te halen. Dit gaat verder dan het op tijd snoeien. Ook het gebruik van de juiste bemesting is een vereiste. We helpen u graag aan advies over welke bemesting passend is voor uw tuin.

Hovenier Arnhem biedt ook een onderhoudscontract voor uw tuin aan. Zo bent u helemaal van uw tuinonderhoud ontzorgd.

Meer informatie over Hovenier Arnhem?

Benieuwd wat Hovenier Arnhem voor uw tuin kan beteken? Neem gerust contact met ons op. U kunt vrijblijvend het contactformulier op onze website www.Hovenier-Arnhem.nl invullen. We streven ernaar om u binnen één dag van reactie te voorzien.