Menu

Hovenier Arnhem voor uw tuin

Voor al uw grote en kleine klussen in de tuin kunt u terecht bij de Hovenier Arnhem. Wij staan graag voor u klaar. Wilt u bijvoorbeeld iets anders met uw tuin of gaat u verhuizen en wilt u een tuinontwerp laten maken? U bent met elke tuinklus bij ons welkom!

De diensten van Hovenier Arnhem

Bij Hovenier Arnhem kunt u bij ons terecht voor een grote diversiteit aan hovenierswerkzaamheden. Van het aanleggen van een vijver tot en met het rooien van een boom, van het ontwerpen van uw tuin tot en met de complete aanleg. Wij doen het allemaal! Wij werken namelijk samen met verschillende hoveniers in de regio Arnhem. Op die manier kunnen wij altijd de beste hovenier voor uw klus inschakelen. Ook wanneer u buiten de regio Arnhem woont, maar wel gebruik wilt maken van onze diensten kijken wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. Neem in dat geval even contact met ons op. Naast particulieren richten wij ons ook op zakelijke klanten. Op die manier maakt u een prachtige eerste indruk op uw klanten. 

Tuinontwerp

Wanneer u hulp nodig heeft bij het ontwerpen van uw nieuwe tuin kunt u ons altijd inschakelen. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen van tuinen en helpen ook u graag verder. Wanneer u ons inschakelt, gaan wij eerst met u in overleg om uw wensen duidelijk te krijgen. Hierbij kijken wij naar verschillende zaken, zoals of u weinig of veel tijd wilt besteden aan uw tuin, maar ook wat voor tuin u wilt. Wilt u bloemen of juist een moestuin? Daarnaast kijken wij naar uw gewenste sfeer in de tuin, de meubelen die u wilt plaatsen en welke planten u mooi vindt. Hebben wij dat allemaal in kaart gebracht, gaan wij aan de slag met het ontwerp van uw tuin in 3D. Heeft u minder te besteden of weet u niet goed wat u precies wilt? Informeer dan eens naar onze standaard tuinontwerpen. 

Over ons

Bij ons bent u verzekerd van deskundige vakmensen. Daarnaast leveren wij onze diensten tegen scherpe prijzen en zijn wij ook beschikbaar in het weekend. Neem dus direct een kijkje op onze website of neem contact met ons op om uw tuinklus te laten klaren!