Menu

Hovenier in Arnhem gezocht?

Bent u op zoek naar een hovenier in Arnhem? Wilt u graag eindelijk uw droomtuin laten realiseren? Dam bent u bij hovenier-arnhem.nl aan het juiste adres. U kunt bij ons terug voor al uw grote klussen zoals het aanleggen van een nieuwe tuin maar wij staan ook graag voor u klaar voor klein onderhoud. 

Tuinontwerp door een Hovenier in Arnhem

U kunt uw droomtuin laten ontwerpen door een hovenier in Arnhem. Wij begrijpen dat u een bepaald idee heeft bij een nieuwe tuin. Vaak blijft het vaak bij een gedachte of wens en zet men het niet om in realiteit. Dit hoeft echter echt niet zo te zijn. Bij Hovenier-Arnhem.nl helpen wij u graag om deze droomtuin wel om te zetten in realiteit. Voordat wij aan het ontwerp beginnen, moet er natuurlijk van te voren over een aantal zaken worden nagedacht. Stel uzelf dus bijvoorbeeld de vraag hoeveel tijd u heeft om aan uw tuin te besteden en hoeveel onderhoud de tuin mag hebben. Ook moet u nadenken over de sfeer die u graag wilt creëren met uw tuin en of u eventuele decoratie wenst te hebben. Als u hier een overzicht over heeft. Dan maken wij graag een afspraak en gaan wij samen met u om de tafel om uw wensen te bespreken. Wij kijken naar de mogelijkheden betreft de ruimte en uw budget. Als het gesprek is afgerond, gaan wij bij Hovenier-Arnhem.nl aan het werk om de ideeën uit te werken in een 3D ontwerp. 

Het onderhouden van uw tuin

Naast het laten ontwerpen van uw tuin kunt u bij Hovenier-Arnhem.nl ook kiezen voor het laten onderhouden van uw tuin. Hierbij kunt u kiezen voor periodiek of eenmalig onderhoud. Zo kunt u ook bijvoorbeeld kiezen om een contract met ons aan te gaan zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw tuin. Wij sturen u dan één keer in de zoveel tijd een herinnering dat wij langskomen voor onderhoud. Past het moment dat wij hebben geprikt niet? Dan kunt u eenvoudig een nieuwe afspraak inplannen. Ook als u eenmalig een kleinere klus wilt laten doen kunt u beroep op ons doen.